Par e-veikalu Piegāde Kontakti Mūsu veikals: KR.VALDEMĀRA 25/4, RĪGA, LV-1010 (+371) 67-33-33-12
 
LV RU
PROFILS
×
Ieiet
Reģistrēties
* visi lauki ir obligāti
Portatīvie datori un aksesuāri > Papildus garantija portatīvajiem datoriem
HP INC. HP 4y NextBusDay Standard Monitor HWSupp
Preces numurs: #137137 | Preces kods: U7934E
13.62 €
Pievienot grozam
The Electronic HP Care Pack Services (e-Care Pack) capability allows you to order, receive, update, and activate a wide range of valuable HP Care Pack Services over the Internet. Administered through the HP Services Network (CSN), it is a fast and simple process that enables immediate registration and service activation.
Increase equipment availability and productivity with high-quality onsite and remote support for your HP hardware, as well as selected multivendor equipment. This flexible HP Care Pack packaged service covers desktops, workstations, servers, notebooks and laptops, network equipment, and printing.
Choose Next Business Day Hardware Support when you need to: extend your hardware warranty coverage for key systems and devices; obtain easy-to-buy, easy-to-use onsite services; improve hardware performance and uptime; increase the return on your HP and multivendor hardware investments; enjoy consistent service coverage across geographically dispersed sites.
This support covers small & mid-range monitors.
Specifications
Product Description Electronic HP Care Pack Next Business Day Hardware Support - extended service agreement - 4 years - on-site
Location On-site
Full Contract Period 4 years
Service Included Parts and labour
Service Availability 9 hours a day / 5 days a week
Response time Next business day
Designed For HP 72X, E14 G4, E22 G5, E24m G4, E24mv G4, E24t G4, E24u G4, E27 G4, E27m G4, E27u G4, P19v G4, P22 G5, P22h G5, P22v G5, P22va G4, P22vb G4, Z24f G3, Z24n G3, Z24q G3, Z24u G3, Z25xs G3, Z27k G3, Z27q G3, Z27u G3, Z27xs G3; EliteDisplay S14; EliteOne 100
Type Extended service agreement
* Cena attiecas pirkumam tiešsaistē
Preču kategorijas
Servisa pakalpojumiApple produktiDatortehnikaDatoru piederumiBiroja precesTīkla produktiViedierīcesTV un elektronikaAutoprecesOUTLET piedāvājums
Par veikalu
Par mums
Piegāde
Mūsu veikals:
Kr.Valdemāra 25/4, Rīga, LV-1010
Darba laiks:
Darbdienās 10.00-18.00
Tel.nr.:
(+371) 67-33-33-12
Copyright ©2002-2024 "Multisistema Riga" SIA
Piegādes veidi un cenas
Piegāde Rīgā:
  • Ja pasūtījuma summa pārsniedz 450 €, tad piegāde Rīga ir bez maksas. ja pasūtījuma summa ir mazāka, piegāde Rīgā maksās 4.50 €.
  • Ja apmaksa notiek ar pārskaitījumu, tad piegāde notiek 1-2 dienu laikā no maksājuma saņemšanas mūsu norēķinu kontā.
  • Piegāde tuvākajā Latvijas pasts nodaļā.

Piegāde Latvijā:
  • Piegāde Latvijā ir bezmaksas, ja minimālā pasūtījuma summa ir 750 €. Ja pasūtījuma summa ir mazāka, piegāde maksā ir no 7 €.
  • Pasūtījumi Latvijā (ārpus Rīgas) ir iespējami tikai maksājot ar pārskaitījumu.
  • Piegāde notiek 1-2 darba dienu laikā no maksājuma saņemšanas mūsu norēķinu kontā.
  • Piegāde tuvākajā Latvijas pasts nodaļā.


Lai saņemtu preci, ir jāuzrāda pase (kā arī pilnvara, ja apmaksa notiek ar pārskaitījumu).

Arī jums ir iespēja paņemt pasūtījumu patstavīgi pēc adreses Kr. Valdemāra iela 25 (Dzirnavu un Valdemāra krustojums).
Darba laiks: 10:00 - 18:00 darbadienās.

Lietošanās noteikumi

Vispārējie noteikumi

  1. Interneta veikals www.ms.lv ir SIA Multisistēma Rīga, reģ.nr. LV40003256120, piederoša un uzturēta interneta vietne.
  2. Iegādājoties www.ms.lv interneta veikalā piedāvātās preces, tiek uzskatīts, ka šāda savstarpēja vienošanās ir Distances līgums un to regulē LR Ministru kabineta noteikumi Nr. 255 “Noteikumi par distances līgumu”.

Preču apraksti un cenas

  1. Interneta veikalā www. ms.lv redzamie preču attēli var atšķirties no piedāvātās preces. Lai precizētu preces raksturojumu vai novērstu ar tās pasūtīšanu radušās vai saistītās neskaidrības, kā arī izvairītos no pārpratumiem, lūdzam Jūs sazināties ar www.ms.lv pa e-pastu: shop@ms.lv, vai pa tel. 67333312
  2. Prece Pircējam tiek pārdota par cenu, kas ir spēkā Internetveikalā pasūtījuma veikšanas brīdī Visas cenas norādītas eiro ar PVN. Cenā nav ietverta maksa par piegādi. Cena veikalā var atšķirties no cenas interneta veikalā.
  3. Cenas var tikt mainītas bez iepriekšēja paziņojuma. Izmaiņas stājas spēkā no to publicēšanas brīža interneta veikalā www.ms.lv un tās attiecas uz pasūtījumiem, kas veikti pēc izmaiņu publicēšanas.
  4. Cenas pasūtījumā ir spēkā 10 darba dienas.

Pasūtījuma atcelšana jeb distances līguma pārtraukšana

  1. SIA Multisistēma Rīga, līdz brīdim, kamēr internetveikala menedžeris nav apstiprinājis pasūtījumu, ir tiesības atcelt klienta pasūtījumu, ja tiek konstatētas neatbilstības preču aprakstos vai cenās.
  2. Pasūtījums tiek anulēts, ja rēķins netiek apmaksāts 7 dienu laikā no tā nosūtīšanas brīža Klientam.
  3. SIA Multisistēma Rīga ir tiesības pārtraukt distances līgumu gadījumā, ja puses cieš pārmērīgus zaudējumus līguma izpildē un citos normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos.

Apmaksas kārtība

  1. Apmaksu var veikt:
    • ar pārskaitījumu bankā (maksājot ar pārskaitījumu, preci var saņemt, kad nauda ieskaitīta Multisistēma Rīga bankas kontā.
    • skaidrā naudā vai ar maksājumu karti preci saņemot Multisistēma Rīga SIA veikalā
    • ar maksājuma internetbankā;
    • līzingā.
  2. Ja prece, ko vēlaties iegādāties nav noliktavā un tā ir speciāli jāpasūta, Jums būs jāveic garantijas iemaksa 50-100% apmērā no preces vērtības.